Da, ako živite u smještaju koji pruža Eastmen, vaša soba je besplatna.

Ako živite unutar 15 km od svojeg radnog mjesta i radije biste biciklom otišli na posao umjesto vožnje autom, možete poslati e-mail na [email protected] i zatražiti bicikl. Korištenje bicikla za odlazak na posao je besplatno, ali ovisi o dostupnosti.

Nažalost, ovo nije dopušteno jer većina vlasnika ne prihvaća kućne ljubimce.

Da biste ostvarili pravo na nizozemsku AOW mirovinu, morate živjeti ili raditi u Nizozemskoj određeni broj godina. Ako imate 50 godina ili više, minimalni zahtjev je 10 godina. Ako imate manje od 50 godina, morate živjeti ili raditi u Nizozemskoj najmanje 50% vremena između 15. godine života i dobi u kojoj ostvarujete pravo na AOW mirovinu. Možete pročitati više o tome u našem blogu.

To bi bilo moguće za kratko vrijeme, uz dodatnu naknadu od 100 eura tjedno. Molimo pošaljite svoj zahtjev na [email protected], a naši koordinatori će vam javiti je li to moguće.

Možda imate pravo na dječji doplatak ako radite ili živite u Nizozemskoj. Morate se prijaviti za to na web stranici SVB-a. Više informacija o uvjetima možete pročitati ovdje.

PAWW je dodatni društveni doprinos na račun poslodavca (Eastmen) kako bi se osigurala naknada kada osoba bude bolesna ili nezaposlena u trećoj godini. Mi ćemo ga oduzeti, ali ga također vraćamo na vaš obračun plaće nešto niže. To je zato što mora biti vidljivo vlastima i poreznoj upravi. Eastmen tada plaća doprinos vladi.

Da, to je moguće. To možete dogovoriti međusobno.

Djeca mlađa od 18 godina mogu biti suosigurana na vašem osiguranju. Jesmo li organizirali vaše osiguranje? Pošaljite nam zahtjev za registraciju vašeg djeteta/djece na [email protected]. Tek nakon registracije bit će osigurani. Jeste li organizirali privatno osiguranje? Tada se morate obratiti njima i zatražiti registraciju vašeg djeteta/djece. Ostali članovi obitelji trebaju dobiti vlastito privatno osiguranje.

Da, možete se prijaviti za privatno zdravstveno osiguranje u Nizozemskoj. Postoji nekoliko osiguravajućih društava koja možete odabrati. Više možete pročitati o tome ovdje.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland