Povijest

About
us
Over
ons

ISTOK SE SUSREĆE SA ZAPADOM

Od svog osnutka 2006. godine, Eastmen je ispunio bitnu potrebu. S korijenima u istočnoj Europi i razumijevanjem njezinih ljudi i kulture, Eastmen je bio izuzetno uspješan u usklađivanju europskih stručnjaka s vrhunskim nizozemskim tvrtkama. Europski profesionalci sretni su što imaju mogućnosti zaposlenja u Nizozemskoj, dok su nizozemske tvrtke zadovoljne sposobnostima i radnom etikom stručnjaka koje Eastmen pruža. To je dobitna formula koja nas je vidjela da rastemo zavidnom brzinom.

Iako smo počeli zapošljavati uglavnom stručnjake iz tehničkog sektora, mirovanje nije u našoj prirodi. Nastavljamo širiti našu ponudu i sada nabavljamo i podržavamo iskusne stručnjake za visokotehnološku, kemijsku i IT industriju.

Iako su tisuće vrhunskih stručnjaka već pronašle zadovoljavajući privremeni posao putem Eastmen-a (dodajući jedinstveno iskustvo u njihove životopise), tek smo započeli. Eastmen je nekoliko puta nagrađivan prestižnom nagradom FD Gazelle, nagradom koja se dodjeljuje najbrže rastućim tvrtkama u Nizozemskoj.

SPREMNI ZA VAŠU NOVU
KARIJERU

SPREMNI ZA VAŠU NOVU
KARIJERU

Naši profesionalci nude vam pouzdane i dodatne mogućnosti

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland