POSAO U NIZOZEMSKOJ SA SMJEŠTAJEM I BESPLATNIM PRIJEVOZOM

Ukoliko je vaš odgovor DA, onda ste na pravom mjestu. Dobro plaćen posao sa odličnim uvjetima je nešto o čemu mnogi sanjaju. Iako rijetko, dosta ljudi naiđe na takve šanse u inozemstvu. Takav korak moze djelovati izazovno, naročito ako ne govorite njihov materinji jezik. Kako skupiti hrabrosti da se preselite u stranu zemlju? Kako naći posao sa smještajem? Kako ići do tog posla? Eastmen nudi posao u Nizozemskoj sa smještajem i besplatnim prijevozom tako da vi ne morate da se zamarate tražeći odgovore na sva ova pitanja.

SMJEŠTAJ I POSAO U NIZOZEMSKOJ

Nizozemska je mala ali veoma popularna i gusto naseljena zemlja. Zbog toga možete naići na mnoge prepreke ako se odlučite na samostalan pronalazak smještaja u blizini posla. Prvenstveno, razlog je konkurencija jer posjednici nekretnina uglavnom preferiraju iznajmljivanje kuća porodicama umjesto pojedincima. To se dešava zbog utiska da porodice pružaju veću sigurnost, manje su bučne i bolje se staraju o prostoru u kome žive.

Osim ovoga, agencije za nekretnine i pojedinci koji se bave iznajmljivanjem imaju razne zahtjeve u vezi visine najamnine i zarade. Obično se traži plaća 3 puta veća od ponuđene stanarine kao i ugovor o radu na neodređeno vrijeme. Uz to je takođe potrebna i garancija u vidu depozita koji pokriva 2 mjeseca stanovanja. Nepotrebno je reći da su ovi uvjeti teško ostvarivi kada ste tek na početku zasnivanja radnog odnosa. Zbog toga, saradnja sa Eastmen-om vam omogućava rješenje ovih problema nudeći vam i posao u Nizozemskoj i besplatan smještaj sa prijevozom.

locuri de munca olanda cu cazare si transport gratuit 2
locuri de munca olanda cu cazare si transport gratuit

BESPLATAN PRIJEVOZ

Bicikli su jedna od prvih asocijacija kad se spomene Nizozemska. Iz ovog je lako zaključiti da je ovo jedan od omiljenih oblika prijevoza u zemlji lala i vjetrenjača. Međutim, ako je vaš smještaj na većoj udaljenosti od posla, ili ako možda ne uživate toliko u vožnji bicikla, uvijek postoji mogućnost da dobijete automobil. Ukoliko ne koristite vaš lični auto, postoji mogucnost da ga iznajmite ovdje ali to nije baš isplativo ako uzmemo u obzir činjenicu da će vam biti potreban dok god budete radili. Pored ovoga, preostaje mogućnost da koristite javni prijevoz, ali problem sa ovom opcijom je što se kompanije uglavnom nalaze u industrijskoj zoni koja je izvan mreže linija javnog prijevoza.

Eastmen vam nudi mogućnost iznajmljivanja automobila po povoljnim uslovima i uz to dobijate karticu za gorivo koja vam omogućava da besplatno pokrijete sve troškove goriva tokom puta do posla. Kola koja nudimo našim radnicima nisu starija od 2 godine, što vam pruža maksimalne ugodnosti tokom puta do posla. To zvuči dosta praktičnije, zar ne?

DA LI TRAŽITE POSAO U NIZOZEMSKOJ SA SMJEŠTAJEM I BESPLATNIM PRIJEVOZOM? - ZAKLJUČAK

Pronalazak smještaja koji je blizu posla može biti težak izazov jer je Nizozemska veoma atraktivna zemlja i zbog toga mnogo stranaca pokušava da izgradi svoj život u njoj. Tržište nekretnina je poplavljeno ljudima koji traže krov nad glavom što omogućava agencijama za nekretnine i posjednicima da rasterećeno biraju kome će izdavati kuću ili stan. Cijena stanarine i zahtjevi za iznajmljivanje su visoki i uz to prednost obično imaju porodice. Ovo su sve okolnosti koje mogu otežati vašu odluku da se preselite i počnete raditi u Nizozemskoj.

Eastmen vam pomaže u donošenju te odluke tako što vam nudi posao u Nizozemskoj sa smještajem i besplatnim prijevozom. Vaše je samo da radite posao najbolje što znate i sve ostalo prepustite nama. Jednostavno, zar ne?

locuri de munca olanda cu cazare si transport gratuit

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland