PAWW je dodatni društveni doprinos na račun poslodavca (Eastmen) kako bi se osigurala naknada kada osoba bude bolesna ili nezaposlena u trećoj godini. Mi ćemo ga oduzeti, ali ga također vraćamo na vaš obračun plaće nešto niže. To je zato što mora biti vidljivo vlastima i poreznoj upravi. Eastmen tada plaća doprinos vladi.

Ne, to nije u skladu s našom politikom. Ponesite si dovoljno novca za prva dva tjedna dok ne dobijete prvu plaću.

Plaće se isplaćuju svaki tjedan i to četvrtkom za tjedan prije.

Sve platne liste generira nizozemski softver koji koristimo i moraju biti u skladu sa zakonom na nizozemskom jeziku. Možemo prevesti izraze koji se nalaze na platnoj listi. Možete poslati e-poštu na help@eastmen.eu kako biste zatražili njegovu kopiju.

Svi zahtjevi za povećanje plaće mogu se raspravljati s koordinatorima nakon najmanje tri mjeseca rada. Zahtjevi se podnose u prosincu i lipnju. Zahtjev možete poslati na help@eastmen.eu.

Plaća se isplaćuje svaki tjedan četvrtkom. Potreban je jedan radni dan za knjiženje, tako da bi Vam uplata nakon toga trebala biti vidljiva na bankovnom računu. Međutim, transakcije ovise i o uslugama Vaše banke. Ako nešto nije u redu, obratite se svojoj banci.

Ne, sve se uplate vrše na osobni bankovni račun djelatnika. Nezakonito je uplaćivati plaću na bankovne račune drugih osoba.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2023 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland